Verzekeringen Vergelijken

Verzekeringen Vergelijken

Kivah biedt een transparante dienstverlening in de ingewikkelde wereld van de verzekeringsbranche. Wij hebben zelf geen verzekering aanbod noch hebben wij een overeenkomst met de genoemde verzekeraars. Wij zijn een onafhankelijke informatie bron voor de normale mens welke geen of weinig verstand heeft van de complexe verzekeringswereld. Wij zijn tevens geen verzekeringsadviseur en zullen u dan ook niet adviseren middels deze website. Wij bieden alleen algemene informatie in een handige en overzichtelijke website. En met de beste verzekeringvergelijkers beschikbaar op de Nederlandse markt!

Ons streven is om zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk u van alle nodige informatie te voorzien. Zo leert u eenvoudig over verzekeringstermen. U kunt op een eerlijke manier de verzekeraars vergelijken. En de juiste keuze maken bij het overstappen.

De website is in oktober 2016 gelanceerd in ons responsive template.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)