Subtropisch Zwembad

Subtropisch Zwembad
  • Segment: Vakanties & Reizen
  • Domein: subtropischzwembad.eu
  • Leeftijd: 3 jaar
  • Bezoeken: 220.000 per maand

Subtropisch Zwembad Europa is een website waar alle beste zwemparadijzen van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk op zijn verzameld. Op de voorpagina vindt men een handige interactieve kaart waar alle zwembaden op te vinden zijn. Zo vind je altijd een mooi zwem paradijs in de buurt. Er is ook gedacht aan cross sell op het gebied van hotel overnachtingen en badartikelen. De nieuwspagina is begin 2015 komen te vervallen, omdat dit niet erg relevante informatie bood en er te weinig bron informatie voor beschikbaar was. Eventuele updates over bijvoorbeeld tijdelijke sluiting van een bad wordt bij de openingtijden vermeld.

Op de informatie pagina's van de baden wordt aandacht besteedt aan relevante informatie over faciliteiten. Zo weet een ieder wat hij of zij kan verwachten. Er zijn natuurlijk ook afbeeldingen van het bad beschikbaar en bezoekers kunnen hun beoordeling achter laten.

De website is medio 2014 gebouwd met een persoonlijke interesse in subtropische zwembaden. We waren ook van mening dat er te weining was te vinden op dit gebied. De website is eind 2014 en begin 2015 verder aangevuld met diverse reisaanbieders. Zo is het nu ook mogelijk om met een leuke aanbieding een weekendje weg te boeken. In het begin van 2015 is ook deze website in het nieuwe jasje gestoken, het huidige gezicht van SKYE HyperMedia, een volledig responsive (mobiel vriendelijk) template naar eigen ontwerp.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)