Lastminute Zonvakantie

Lastminute Zonvakantie

Lastminute Zonvakantie beschikt over alle populaire zonvakantie bestemmingen en wordt nog steeds uitgebreid met meer mooie locaties. Naast de bestemming- en reisinformatie op de bestemming pagina's  is er vele extra content. In een uitgebreide blog en nieuws categorie worden vele algemene vakantievragen beantwoordt. Ook is er aandacht besteedt aan advies in reisvoorbereiding en secundaire producten (cross sell). Denk bijvoorbeeld aan badmode en duik spullen. Uiteraard is er een handige vakantievergelijker beschikbaar welke elke dag duizenden vakanties, reizen en accommodaties vergelijkt bij tientallen reisaanbieders. Zo vindt de bezoeker altijd de mooiste droomreis voor de beste prijs.

Op de bestemmingspagina's wordt extra aandacht besteedt aan relevante reis informatie. Er wordt uitgebreid verteld over het land of de regio en wat men kan verwachten. Dit wordt ondersteund door kwalitatief goede foto's/afbeeldingen van de bestemming. In een handig overzicht worden gerichte tips en tricks gedeeld. Maar ook een recente 7-daagse weersverwachting speciaal voor de echte last minute vakantiegangers.

De website is aan het eind van 2012 gebouwd als persoonlijke website/blog voor de vijf mooiste zonbestemmingen. Toen er eind 2013 een redelijk aantal bezoekers op de site afkwam is de website uitgebreid met meer reisinformatie. Ook zijn er gerichte verwijzingen naar betreffende reisaanbieders geplaatst. Eind 2014 is deze website in een nieuw jasje gestoken, het huidige gezicht van SKYE HyperMedia, een volledig responsive (mobiel vriendelijk) template naar eigen ontwerp.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)