Lastminute Wintersport

Lastminute Wintersport

Lastminute Wintersport kent een ruim bestand aan populaire skigebieden in metname Oostenrijk en zal in 2015 worden uitgebreid met meer mooie ski bestemmingen. Naast de informatie op de bestemming pagina's  is er veel extra content. In een uitgebreide blog en nieuws categorie worden vele algemene wintersport vragen beantwoordt. Ook is er veel aandacht besteedt aan advies in reisvoorbereiding en secundaire producten (cross sell). Denk bijvoorbeeld aan winterbanden en sneeuwkettingen. Uiteraard is er een handige vakantievergelijker beschikbaar welke elke dag duizenden vakanties en accommodaties vergelijkt bij een tiental wintersport aanbieders. Zo vindt de bezoeker altijd het beste skigebied voor de laagste prijs.

De bestemmingspagina's staan boordevol met relevante reisinformatie. Er wordt uitgebreid verteld over het gebied en wat men kan verwachten. Er is ook een recente skipiste kaart voor de kritische wintersporter. In een handig overzicht wordt belangrijke ski informatie gedeeld. Maar ook een recente 7-daagse weersverwachting speciaal voor de echte last minute vakantiegangers. Bij veel skigebieden is ook een live webcam beschikbaar. Zo kan je alvast in de ski-stemming komen en hoef je je geen zorgen te maken over sneeuwzekerheid.

De website is aan het eind van 2013 uitgerold. Begin 2015 is deze website in een nieuw jasje gestoken, het huidige gezicht van SKYE HyperMedia, een volledig responsive (mobiel vriendelijk) template naar eigen ontwerp.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)