Lastminute Stedentrip

Lastminute Stedentrip
  • Segment: Vakanties & Reizen
  • Domein: lastminute-stedentrip.com
  • Leeftijd: 2 jaar

Lastminute Stedentrip is een platform met ca. 30 steden (medio 2015). Deze populaire of minder bekende citytrip bestemmingen zijn overzichtelijk ingedeeld met handige reisinformatie. Ook als je nog niet weet waar je weekendje weg naartoe gaat, vind je hier sowieso een geweldig leuke bestemming voor een stedentrip. Er worden diverse mogelijkheden geboden in reisaanbieders om zo ook de laagste prijs te vinden voor een weekend weg in Europa of een langere vakantie naar bijvoorbeeld Dubai of New York.

De bestemmingspagina's staan boordevol met relevante reisinformatie. Er wordt uitgebreid verteld over wat men kan verwachten in  de stad. Zoals: Bezienswaardigheden, shop mogelijkheden en wat er verder is te doen. Deze informatie wordt vergezeld door mooie foto's van de omgeving. In een handig overzicht wordt belangrijke reisinformatie gedeeld voor zowel autovakanties als vliegvakanties. Onderaan elke bestemming is een 'Google map' te vinden met in één overzicht de locatie van de stad en de reistijd vanaf Amsterdam. Als er mooie aanbiedingen beschikbaar zijn bij de reisaanbieders worden deze in een aparte aanbieding pagina weergegeven.

De website is medio tot aan het eind van 2014 uitgerold.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)