Lastminute Cruisetravel

Lastminute Cruisetravel
  • Segment: Vakanties & Reizen
  • Domein: lastminute-cruisetravel.nl
  • Leeftijd: 2 jaar

Lastminute Cruisetravel is een platform met informatie over de meest populaire cruiseschepen, rederijen en cruise bestemmingen. Er worden diverse mogelijkheden geboden in reisaanbieders om zo ook de laagste prijs te vinden voor een avontuurlijke riviercruise in Europa of een zonnige droomcruise door de Caribbean. De website wordt uitgebreid met extra reisinformatie om zo ook alle cruisevragen van beginners op te kunnen vangen.

De bestemmingspagina's staan boordevol met interessante en belangrijke reisinformatie. Zo weet men precies wat men kan verwachten van het cruiseschip en wat er te doen is op de bestemmingen van aanmering. De verschillende populaire havens zijn handig op rij uitgezet en beschreven. Iedereen vindt gemakkelijk de ideale cruise voor de beste prijs. 

De website is begin 2015 uitgerold in het nieuwe template van SKYE HyperMedia, het huidige gezicht van onze dienstverlening.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)