Lastminute All Inclusive

Lastminute All Inclusive

Last Minute All Inclusive is als laatste lastminute concept binnen ons vakantie portfolio gelanceerd. Onze overige lastminute sites richten zich hoofdzakelijk op het lastminute- en aanbiedingen aanbod van alle mooie vakantie bestemmingen. Hierin werd het all inclusive concept niet voldoende opgevangen. Er is hier en daar getest met het concept te integreren in het bestaande lastminute platform. Wij hebben na de testfase besloten om all inclusive niet als aanvulling te gebruiken, maar om hiervoor een aparte en gerichte dienstverlening neer te zetten. Met deze aparte website kunnen we gerichter inspelen op de zoekopdrachten van de klant en tegelijk een veel directer zoekresultaat aanbieden. Zo is de klant direct voorzien van de informatie welke relevant is en kan hij of zij snel de meest gepaste vakantie reis met de beste prijs vinden.

Er wordt minimaal cross sell toegepast gezien een all inclusive vakantie al geheel verzorgd is. Maar, we bieden wel net even die laatste extra service. Zo hebben wij de beste en voordeligste valet parkeerdiensten verzameld, zodat ook de heen en terug reis binnen eigen land maximaal is verzorgd. Daarnaast is er een handige reisverzekeringsvergelijker. Via de reisaanbieders is een reisverzekering erg duur. Met onze vergelijker vind de klant de goedkoopste maar ook meest gepaste verzekering voor zijn of haar vakantie.

De website is medio 2015 gelanceerd in ons nieuwe template.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)