Lastminute Vliegtickets

Lastminute Vliegtickets

Er zijn heel veel vliegticket vergelijkers op het Internet te vinden. Na uitgebreidt onderzoek en test-zoekopdrachten bij vele ticketvergelijkers en vliegticket websites hebben wij de 4 grootste ticketvergelijkers geselecteerd. Met deze vergelijkers vergelijkt de klant 99% van alle luchtvaartmaatschappijen. Via ons portaal vindt de reiziger dus zeker het voordeligste vliegticket. Er is geen reden om verder te zoeken!

De website bevat een ruime hoeveelheid handige informatie over tientallen bestemmingen. Zo wordt er in zijn algemeen wat over de locatie verteld, maar is er ook een handig overzicht voor reisinformatie samengesteld.

De website is eind 2014 uitgerold.

 

Uw reclamecampagne (banner ad)

U kunt gericht adverteren bij ons op reeds bestaande bestemmings- of blogpagina’s. Heeft u een pagina gevonden waarop u direct uw doelgroep aan kan spreken? Het is mogelijk om op deze pagina op een prominente plaats een betaalde banner te plaatsen. Uw banner wordt altijd weergegeven (dus niet willekeurig). Een voorbeeld ziet u bovenaan de contactpagina. Het formaat van de banner is maximaal 1200x90 pixels. Prijzen kunnen wijzigen op basis van CTR.

  • Prijs per maand: € 30,- (ex. btw)
  • Prijs voor 3 maanden: € 75,- (ex. btw)
  • Prijs voor 6 maanden: € 150,- (ex. btw)

 

Advertorial publicatie (uw eigen pagina)

Wij publiceren uw eigen pagina in een blog categorie. Uw pagina ontvangt automatisch diverse interne links naar relevante pagina's op dezelfde website. Er wordt op meerdere manieren naar uw pagina gelinked. Hij wordt tevens enkele weken op de homepage vertoond en wordt automatisch middels de sitemap aangemeld bij relevante zoekmachines. Voor dit artikel kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanleveren. In de tekst wordt 1 tekstlink (follow) en 1 banner of button opgenomen (nofollow).

  • Prijs eenmalig: € 150,- (ex. btw)
  • Prijs 3 publicaties: € 300,- (ex. btw)
  • Prijs 6 publicaties: € 600,- (ex. btw)