Tradetracker Publishers
Internet Marketing

Internet Marketing

  • SKYE HyperMedia is volledig onafhankelijk
  • Websites in diverse branches
  • Overzichtelijk en zonder poespas
  • Eerlijke en transparante informatiebron
  • Handige online vergelijkers
  • Vind direct wat u zoekt

Over SKYE HyperMedia

SKYE HyperMedia is ontstaan vanuit een passie voor transparante online marketing. Onze websites zijn dan ook een online informatiebron met een complete en eerlijke inhoud. Wij zijn volledig onafhankelijk en zullen dan ook de informatie delen zoals in onze ervaring en die van vele gebruikers beschikbaar is.

De geschiedenis van SKYE HyperMedia

SKYE HyperMedia is begonnen als onderneming in het 'design & building' van websites in opdracht van derden. Diverse van onze projecten welke nog steeds in productie zijn: www.thestickerfamily.nl, www.houtenspeelgoedwinkeltje.com, www.salseromboka.nl, www.livinglightyoga.nl. Na het succesvol in productie brengen van deze websites is de eerste website ontstaan onder eigen beheer: www.lastminute-zonvakantie.com. Dit project is uiteindelijk uitgebouwd tot een compleet platform in vakanties en reizen. SKYE HyperMedia richt zich momenteel volledig op Internet marketing en eigen projecten in diverse branches. De 'core-business' is hoofdzakelijk gebaseerd op zoekmachine marketing en SEO. De omzet van het bedrijf is dan ook volledig afkomstig uit affiliate marketing.

Overzichtelijk en zonder poespas

In onze eigen ervaring zijn vele websites vaak achterhaald, incompleet, onoverzichtelijk en volgestopt met irritante banners en andere reclamemiddelen. Wij proberen geen gebruik te maken van afleidende banners. De informatie pagina's houden we 'clean' en overzichtelijk, met alleen de relevante informatie welke onze bezoeker nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken in zijn of haar aankoop of uitgave. Wij begrijpen dat het oog ook wat wil. Een netjes verzorgde website met mooie afbeeldingen en een vrolijk uiterlijk is belangrijk voor het gevoel. Het geeft ook een indruk van goede verzorging en aandacht voor detail.

Websites in diverse branches

Onze dienstverlening is begonnen met een persoonlijke interesse in reizen en mooie vakantiebestemmingen. Hier zijn dan ook reeds diverse mooie websites in beschikbaar gesteld. Met onze professionele kennis en ervaring in de Nederlandse energiemarkt is er een speciaal platform opgezet voor het vergelijken van energieleveranciers. Hierin proberen wij de ingewikkelde energiewereld op een eenvoudige manier uiteen te zetten. Met een onafhankelijke en eerlijke productvergelijker is het zeer eenvoudig om vanuit de luie stoel een geschikte energieleverancier te vinden. Ook kunnen alle vragen over energie beantwoord worden voor zowel privé- als zakelijk energie gebruik.

Met dit portfolio zetten wij momenteel een brede service neer in energie- en vakantievergelijkers. Uiteraard staan wij niet stil en zal in de toekomst onze dienstverlening worden uitgebreid in diverse andere branches.

"En zo is ons doel, een krachtige merknaam neer te zetten met de online dienstverlening van SKYE HyperMedia!"

Ons team

Profielfoto Willem

Willem Toering

  • Interim Contentmanager

Willem is een enthousiaste, gedreven, nieuwsgierige en informatie gierige persoon met een oog voor detail. Als verantwoordelijke voor de redactie waarborgt hij dan ook de kwaliteit van de inhoud van alle webpagina's.

Profielfoto Emiel

Emiel Wielinga

  • Online Marketing Manager

Functionaliteit, esthetiek en constante optimalisatie zijn de specialiteiten van Emiel. Hij draagt zorg voor een perfect functionerende webpagina die er fantastisch uitziet. Citaat: "Gebruikersgemak gaat hand in hand met rendement!"